keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Suomi on Kaunis

 Otin yhtenä aamuna kuvia päivittäiseltä lenkiltämme, kun maat olivat pakkasyön jäljiltä kuurassa. Miten kaunista voi täällä olla.
 Haluaisin meidän tonttimme rajoille tällaisia mahtikuusia. Kävin pojan kanssa halaamassa tätä, eikä kätemme kohdanneet sen rungolla.
 Tuolla lehtikuusten takana siintää koti.

 Naapurin hauskaa latoa ei kunnolla edes näy.
Bää. Mun lammas on vielä ulkona. Kohta olis aika mennä sisälle jo lampolaan.
Tämä ryökäle alkoi kukkia. Laitoin parit pensasruusut tonttimme rajalle vasta elokuussa ja ne olivat tietysti taimistolla kukkineet. Nyt sitten uudelleen lämpimien säiden vuoksi. (Näiden taakse haluaisin istuttaa tulevaisuudessa jotakin suojapuustoa ja pois tuon ryteikön).
 Kyhäsin vanhoista piikkilangoista palloja. Ne saavat ruostua ruskeiksi. Alla on meidän rappukivet. Ne pitäisi laittaa tuohon alakuvaan :D
 Havujen laitto askareissa. Kieputin heinäseipäisiin muuten jouluvaloja, ovat pimeällä hauskan näköisiä, kuin ilmassa.
Tuossa näkymää naapuriin päin. Pihan perällä siis kivipenkkejä ja niiden takana jyrkähkö pudotus ojalle päin. Tähän haluaisin joskus puupation koko sivuseinustalle ikään kuin poluksi takapihalle ja pation reunoille koristeeksi pyöreitä kiviä ja ikivihreitä matalia havuja kuten tapionpöytiä ja katajia. Myös vuorenkilpiä voisin tähän siirtää. Pation reunasta en haluaisi suoraa vaan laudat tulisi sahata muotoon.

Talven taas suunnittelen vaikka mitä, enkä ensi keväänä muista puoliakaan...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vähänks hauskoja varmaan noi heinäseipäät! :D Laita pimeän kuvaa kans? :D

Pian nähdään!

Terveisin A

Callista kirjoitti...

Laitan pimeän kuvaa jos löydän kaupasta kivemmat jouluvalot :D Noi siniset on niiiiin vanhat ja äklöt :) Ihme että ne seipäät pysy pystyssä siinä myrskyssä mikä riehu... Nähdään taas!

Karolina kirjoitti...

Hei kaikki Puutarha Ystävät!
Olen haaveillut löytäväni listan jossa suomalaiset puutarhablogit löytyisivät kasvuvyöhykkeet mukaan. Siitä olisi hyötyä, etenkin meille haastavammilla vyöhykkeillä eleleville, mutta se olisi myös hauskaa ja opettavaista. Ja ehkäpä samalla vyöhykkeellä olevat puutarhablogistit voisivat innostua järjestäämään tapaamisia keskenään tai osaavat auttaa ja vinkata hyvistä tapahtumista. Tartu haasteeseen, lisää oma puutarhasi listaan oikean kasvuvyöhykkeen alle ja halutessasi laita linkki tälle sivulle omaan blogiisi!

Linkki PUUTARHABLOGIT VYÖHYKKEITTÄIN LÖYTYY TÄSTÄ: http://karolinanpuutarha.blogspot.com/p/suomalaiset-puutarhat-kasvuvyohykkeen.html

Voi miten tunnelmallisia kuvia!