sunnuntai 15. elokuuta 2010

Eijalla

Mun on pitänyt jo kauan postata kuvia heinäkuisesta kesäretkestä Eija Klaucken elämyspuutarhaan Ahvenkoskelle. Mutta siis parempi myöhään...


Poikia kiinnostivat nuo lukemattomat puutarhapatsaat, joita siellä oli. Myymälänpuolella sai mies ihan pidellä, etten ottanut kaikkia ihanuuksia mukaani. Varsinkin se lohikäärmepatsas kiinnosti äärettömästi :)


Pidin näistä kasvilavoista, ne ovat jotenkin siistimpiä kuin peruskasvimaa. Mutta sitten taas taitavat vaatia vielä enemmän kastelua, ainakin tällaisena kesänä?


Tuollainen lampi olisi toki mukava :)Nämä kivimuurit olivat musta hienointa koko paikassa. Olen niin hurahtanut kiviin... Mökilläkin olemme tekemässä luonnonkivimuuria, siellä nimittäin tuollaisia isoja kiviä riittää riesaksi asti. (Toisin kuin täällä.)Huvimajaksi voisin mäkin tämän pystyttää tai siis pystytyttää.. vielä on puutarhapeukalo niin keskellä kämmentä etten osaisi/jaksaisi mitään viljellä. Mutta onneksi on tuollaisenaankin kaunis :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas kaunis paikka. Tuolla tai siis noissa kuvissa silmä lepää! Varsinkin tuo huvimaja.

Nadja

Callista kirjoitti...

Oli se kyllä käymisen arvoinen paikka, vaikka olikin kiire vahtia meidän naperoita etteivät he tuhonneet kaikkea siellä möyriessään :) Onneksi oli mies ja kamera, niin sain muistella kuvien avulla mitä siellä oikein edes oli! Tuommoinen huvimaja olisi hauska tehdä itse puusta.