tiistai 8. toukokuuta 2012

Toukokuun puuhia

Voi anteeksi miten on jäänyt kirjoittelu... Nythän on jo toukokuu pitkällä! Mitäköhän teidän lukijoiden ja vierailijoiden puutarhoihin kuuluu :)? Mä olen siitä onnellisessa asemassa nyt työt aloitettuani, että myyn ja hoivailen päivittäin kesäkukkia rautakaupalla :D Sormet on siis mullassa töissäkin...


Pihalla kukkii keltaiset narsissit ja jos huomenna on lämmintä, niin ekat tulppaanitkin aukeaa! Narsisseista myös tete a tetet kukkii, vaikka monissa lehdissä on sanottu, etteivät ne talvehdi lainkaan Suomessa. Aikaiset pienet kasvitieteelliset (??) -ei jalostetut- tulppaanit on jo melkein kukintansa lopettaneetkin... Ei ole montaa viikkoa, kun surkuttelin että lumet ei sula IKINÄ ja tässä sitä taas ollaan... kasvimaata ollaan käännelty ja väännelty, vielä pitäisi keksiä jokin seinusta mihin kesäkuussa mätkisi kaikki tomaatit :D Mitä teillä kasvaa ja esikasvaa?

Callista

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Kasvaa,vaikka mitä. Sisällä mm.:riippapetunioita,ahkeraliisoja,mustasilmäsusannaa,koristetupakkaa,karjalanneitoja,tomaatteja,melonia,kurkkuja,maissia jne. Kasvihuoneessa: erilaisia unikoita,aitoelämänlankaa,päivänsineä,kosmoskukkia,tsinnioita,tuoksuhernettä jne.

Mulla on nuo tete-narsissit hyvinmyös selvinneet talvesta ja kukkivat nyt nätisti :*)

Callista kirjoitti...

Oiii miten PALJON! Ihan valtavasti :)!! Ja miten olenkaan vihreä kasvihuoneestasi :D Sellaisen kun saisi vielä hommattua.