keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Tapetit kukkii!

Hih! Olen tänään selaillut kaikkia kivoja tapettimallistoja ja googletellut kuvahaulla tapetteja. Tapetti-sanalla löytää kyllä mielettömästi kivoja koteja ja sisustuksia. Meillähän on siis niinkin riemunkirjavaa maalattua seinää kuin violettia ja vaaleaa omenanvihreää, takkahuoneessa vielä sellaista beigeäkin. Haluaisin yläkertaan hieman hillitympiä sävyjä, mutta tietokoneen näytöllä valkoisista tapeteista ei saa mitään selvää. Joten tässä on mielestäni kivoja tapetteja yksittäisinä tehosteseininä tai jotain sinnepäin... Kuvat olen ottanut Fancy- ja Royaume-nimisistä tapettimallistoista täältä.
Sitten ihastuin tähän Pompom-tapettiin... harmi vaan, että se on yläkertaamme liian tummaa niin kuin nuo muutkin, ellemme puhko lisävaloksi kattoikkunoita. Tapetin kuva täältä Sandersonin sivuilta.

Tämä musta tapetti taas on vanhaa Miradouroa (2007), täältä Osborne&Littlen sivuilta. Makuni on laaja ja kirjava, ja todennäköisesti vaihtuu vielä ennen remonttia. Järkevintä tuonne yläkertaan olisi kuitenkin laittaa vaaleita sävyjä, kun luonnonvaloa tulee niin vähän. Mutta nyt taidan googletella hieman lisää :) ja vahtia toisella silmällä pikkuisinta, joka oppi viime sunnuntaina nousemaan tukea vasten seisomaan!

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ihania tapetteja olet kyllä bongannut:).Itse tapetoin pari vuotta sitten kahteen kamariimme tehosteseinät,aika tummaa ruskeaa,toisessa metallihohtoruusuja,toisessa himmeästi hohtavaa viivakiemuraa.Kyllähän ne vieläkin näyttävät kivalta,ei siinä mitään,mutta kuitenkin...Ehkä se on tuo meidän mäntypanelikatto,joka ei mätsää yhtään tapeteihin,en vain ole saanut vielä sitä maalatuksi.Kunhan se valkaistuu,ehkä tapetitkin sitten näyttävät paremmilta,mene ja tiedä.mukavaa helmikuuta ja voimia remppaan ja pikkuisen seisoskelijan vahtimiseen:)

Callista kirjoitti...

Se on muuten jännä miten mäntykatto aina vähän tummentaa, vaikka se on niin ihanan kodikas :)! Jos sen kanssa pystyy elämään, niin kyllähän sitä on kivempi katsella kuin valkoista kattoa... tai me ainakin poikien kanssa lasketaan mäntyjen oksia kun käydään nukkumaan :D Valoisuutta toki tulee hurjasti lisää valkoisena ja ehkä sellaista "seesteisyyttä". Kiitos käynnistäsi taas ja hyvää helmikuuta! Hilppasin tosiaan lukijaksesi sinne toiseenkin blogiisi ;)

Anonyymi kirjoitti...

IHANIA tapetteja! t. yks uusi lukijasi :)