perjantai 7. kesäkuuta 2013

Kiire ja helle ja tuomenkehrääjäkoit!

Teen nyt vain pikapostauksen... töissä on kiireisin aika vuodesta ja kotonakin illat menee lähinnä kukkia ja kasvimaata kastellen! 

Oletteko huomanneet miten paljon  Kaakkois-Suomessa on tuomenkehrääjäkoin toukkia? Siellä täällä tuomet on kaluttu harmaiksi! Meidän pihapuuksi siistitty rungollinen tuomikin on valloitettu ja pian lehdetön. Ostin poistotaimet lamohietakirsikkaa Viherpeukaloiden myymälästä 
ja meinasin laittaa ne tuohon katajien alle.

Suikeroalpi on ihana! Seinustalla ei muuten kasva mikään, 
pitäisi joskus kitkeä nuokin nöyhtät ja laittaa soralle... Pitäisi ja pitäisi...

Terkuin, Callista

4 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Kiirettä piisaa täälläkin, mutta pitää sitä välillä pysähtyäkin:) Ihania kuvia..ihastuttavia vanhoja tavaroita ja kukkia:)

Konnadonna kirjoitti...

Niitä harmaita aavepuita on yhtäkkiä ilmestynyt katukuvaan myös meilläpäin. Omassa pihatuomessammekin on harmaat verkkoa, muttei vielä ihan niin paljoa. En muista aikaisemmin moista nähneenikään!

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Kauniit kuvat.

Callista kirjoitti...

Meillä on ihan hirveästi noita aavepuita, kun tässä lähipeltojen reunalla kasvaa paljon tuomia. Tuomet onneksi kestää koiden hyökkäyksen. Lueskelin jo hätäpäissäni aiheesta, ettei vaan tarvitse tuota pihatuomea kaataa... Nyt kun olen tarkkaillut sitä, niin siellä täällä on puhkeamassa uusia lehtiä syötyjen tilalle.