sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Oih, kesä...

Vitsit en oo kerenny täällä käymään ollenkaan :) Pihalla menee kaiket ajat hommissa, eikä silti ole mitään näkyvää muutosta tapahtunut missään... polttopuut ja lautakasahirviöt on melkein saatu kyllä liiteriin, ja kasvimaalle kylvökset/kitkökset tehtyä, mutta vielä pitäisi saada kaikki varastot ja tuo navetta punamullattua, niin kaunistuisi tämä meidän ympäristö vähäsen. Kauankohan punamulta edes pysyy seinässä?? Hirvittää jo ajatus, että joudun taas ne pian maalaamaan uudestaan :DTalokin pitäisi nimittäin vielä maalata... Olemme taas puuhailleet takapihan seinälaudoitusta. Ikkunoiden myykien kanssa meneekin varmaan sitten loppukesä :DOstimme taas uuden kuorma-autolavallisen multaa, kun puuhailtiin miehen kanssa uudet kukkapenkit. Mullan levitys ja "parin" kiven siirto reunalle teettää vielä töitä ennen kuin pääsen siihen ihanimpaan vaiheeseen, eli taimien ostoon ja istutukseen :D! Kastelun voisi kyllä hoitaa joku muu... Toisesta penkistä tulee kokonaan taas puuvartinen penkki, ellen nyt tulppaaneja istuttele syksyllä, ja toiseen meinasin istutella jotakin erikoisempaa, mitä mulla ei vielä täältä löydy.

Kävimme yhtenä päivänä kaverilla katsomassa hänen ihan pienen pientä tyttövauvaansa.. oi oi :D Meinasin vaivihkaa varastaa sen :D - No ei vaan, kaverin esikoinen oli aivan valloittava pikku tyttö, enkä olisi taaskaan muistanut miten mahdottoman pieniä ne vastasyntyneet ovatkaan. Meidän pienin täytti toukokuun viimeisenä jo vuoden ja on jo ihan mahdoton jässikkä :)!

P.s. Vihdoinkin sataa! Ja pionit availevat nuppujaan <3! Ja ikkunat on MYYTY :D Ja löysin taas lisää vanhoja Kotiliesi-lehtiä vuodelta 1947, nehän voisi vaikka kehystää!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En malta odottaa että päästään teille, ootte puuhailleet vaikka mitä?!
Noilla vanhoilla Kotiliesillä olisi varmaan yhtä hyvä menekki kuin niillä ikkunoilla? ;)
Ja voi noita vauvoja.. Mä laittelin just vaatteita kirpparille, miten ne vauvan vaatteet on niin pieniä?! Voin vain kuvitella, kuinka söpö se pikkuinen tyttönen on ollut :)

Callista kirjoitti...

Tsih, oli mukava kun kävitte :D Vaik mitään suunnitelmista ei ollukaan toteutunu, eikä oo vieläkään ne kivet siirtyny kukkapenkkiin ;))

Mä joskus kattelin että Kotiliesiä kyllä myydään, mutta niitä myyjiä on tosi paljon :) Ehkäpä laitan vaan kehyksiin meidän omaan tupaan...

Siis ne vastasyntyneiden vaatteet on ku toisesta maailmasta, voiko mikään olla niin pientä :D!? Ja tytöille varsinkin on niiiiiin paljon laajempi valikoima ku pojille, jopa pieniä 50cm mekkoja :O Miten söpöjä... :D