keskiviikko 17. elokuuta 2011

Omenankukat ja sipulikuppi

Pitkästä aikaa olen vähän shoppaillut jotain Kotiin. Ehkä nämä viileämmät säät aiheuttaa sen, että tulee oleiltua jo enemmän sisällä ja ainakin meillä, kauhistuttaa kesän aikana kerääntynyt sotku ja tavarapaljous. Olenkin siivoillut ja mapitellut papereita viime päivät ja rentoutunut (?) virkkaamalla matonkuteista pyöreää roosanväristä mattoa. Ostin maasta nostetuille sipuleillekin ihan oman nimikkokuppinsa Etolasta, ja ikkunaan meidän talon ekat valkoiset solmimisnauhaverhot Svaneforsilta, oliko niiden nimi nyt Vihkivala vai Omenankukkia, kauniit ovat joka tapauksessa :D

Kävimme muuten jokunen aika sitten miehen ja Pienimmän kanssa Anjan Puistossa Mikkelissä ennen miehen jalkapallopeliä. Tässä kaunis kuva, joka on ollut monesti myös puutarhalehtien sivuilla. Tämä on kuitenkin omani. Puisto oli -btw- aivan mahtava, koska pidän vielä kukkiakin enemmän puista. (Kunpa meilläkin olisi täällä peltoaukealla sellainen Anjan Puisto ympärillä!)



Pienistä Isoin aloitti tällä viikolla muuten osapäivähoidon. Voi miten se tuntuu haikealta, vaikka toisaalta meidän pojat eivät juuri äitiä ikävöi. Niin kävi tänäänkin, kun heppu mennä viuhtoi muiden lasten luo leikkimään, tuskin kerkisi kenkiä jalastaan riisua :) Ostin pikku V:lle Bamsen hoitovaatteita, on muuten sama hahmo josta itsekin aikoinaan pidin. Niin ne pikkuiset vaan kasvaa.

Parveke/terassiprojekti siirtyi syyskuuhun. Nyt olenkin kyllästänyt kaidetavaraa valmiiksi, ovat vielä maalia vaille. Terassille valitsimme normaalia leveämmän Versowoodin uritetun, ruskeaksi painekyllästetyn laudan. Se on aika kaunista, vaikka onkin tuolla pihalla vaan pinossa. Tiedättehän, etten millään malttaisi odottaa!

Pihalla olen nauttinut liljoista. Istutin niitä viime syksynä ja jännitin kukinnan onnistumista tosi kauan. Mutta ovat kyllä upeita kukkia, näitä voisi harkita hommaavansa jopa lisää?? Myös kivipenkki alkaa valmistua ja saan viimeinkin shoppailla ja siirtää siihen kasveja, ja multakasakin hupenee uhkaavasti. Ajattelin tässä elokuun aikana jakaa "vanhaa" (4-vuotiasta) kukkapenkkiäni ja siirtää osan jakotaimista noihin uusiin penkkeihin. Seuraava postaus on varmaan vain kuvapläjäys näistä kesän aikana tehdyistä ja toiv. valmistuneista jutuista :D

Until we meet again!